Забъркаха Ники Михайлов в сексскандал 05.04 | 18:17

В Холандия се говори, че вратарят на Твенте е имал сексуални отношения с изгората на свой съотборник

От Константин Симидчийски

Вратарят на Твенте и българския национален отбор Николай Михайлов е изваден от състава на клубния си отбор заради сексскандал, гръмнаха днес холандските издания.

Смята се, че Михайлов е имал връзка с приятелката на съотборника си Вут Брама. Последният мач на българина за Твенте бе при загубата с 1:4 от Шалке във втория осминафинал от Лига Европа на 15 март.

Оттогава Михайлов е изваден от състава заради контузия на коляното и мястото му на вратата на Твенте бе заето от ветерана Сандер Бошкер. Злите езици в Холандия обаче твърдят, че българският национал е бил с 22-годишната Паулиен Сийкен, приятелката на Брама, която от есента щяла да учи в наш университет.

Слухът дори за кратко се появи във фенсайт на Твенте, но в последствие новината бе свалена и на нейно място се появи извинение заради нарушеното лично пространство на играчите.

Самият Михайлов публикува в официалния си сайт опровержение на информацията, изразявайки разочарованието от поредните клюки по негов адрес.

"Подобни измислени заглавия не правят чест на никого, защото са обидни за мен и за жената до мен, с която сме заедно от година и половина. За този период от време съм прочел какво ли не за себе си, но този път наистина преминаха границата на добрия тон", заявява Михайлов в официалния си сайт.

"Първо, заради моята приятелка, която е принудена, да търпи подобни спекулации. Второ, защото никога не бих си позволил, да имам каквото и да е с приятелка на мой съотборник, независимо от кой отбор. Това е нещо, което може да се случи само във фантазиите на жълтата преса".

"Искам да се разгранича напълно от този скандал - аз, както и хората замесени в него. Единствената причина, поради която в момента не играя в състава на Твенте е здравословен проблем", добавя стражът, който вече не крие връзката си с поп-фолк певицата Алисия.

Водещи

Най-четени