Задава се Балът в бяло на Метрополис 02.05 | 14:55

Вече са ясни хедлайнърите на събитието

От Елена Кирилова

Традиционният Бал в бяло, организиран от Метрополис, за пръв път ще бъде организиран през пролетта, с медийното партньорство на iNews. На 19 май от 22 ч. в Зимния дворец ще можем да видим чуждестранните хедлайнери Steve Lawler и Ida Engeberg.

От българска страна е предвидена качествена селекция от Jassen Petrov, DJ Steven, Roboloco - Miss Lidiya & DJ Smurf и DJ Petar. 

Steve Lawler, по-познат под псевдонима King of Space е талантлив артист, който вече повече от 10 години радва музикалните фенове по цял свят. Името му е познато и от емблематичните му партита на терасата на Space в Ибиса

Първите изяви на Steve Lawler са още в ранните години на незаконните рейв партита във Великобритания. През годините музикантът си спечелва слава и започва да работи по ремкси на парчета на поп звезди, като Dido и Джъстин Тимбърлейк. Триумфът му не свършва с това.

Той е автор на саундтрака към хорър блокбъстъра The Skeleton Key, а като диджей издава музиката си за най-големите лейбъли в света.

King of Space в крайна сметка създава собствено звукозаписно студио, от което излизат артисти от ранга на Reboot,  Simon Baker, Jamie Jones, Davide Squillace, Luca Bacchetti, Bishwacka и други.

Веднага след Steve зад пулта ще се развихри Ida Engeberg - едни от топ артистите на съвременната техно сцена. Шведката започва да се занимава с музика още 14-годишна, а само четири години по-късно става диджей в клуб.

Прогресивният й, постоянно развиващ се и изискан стил в танцувалния tech house бързо разнася славата й и на международно ниво и световният успех не закъснява.

Ida и приятелят й Adam Beyer  често са наричани "Кралят и Кралицата на техното”, което само може да подскаже какво ни очаква на Бала в бяло.

Билетите за събитието се продават на цена от 20 лв.

Водещи

Най-четени