Задава се рок фестивалът The Wrong Fest 13.05 | 17:45

Открийте сезона на лятото

От Беатрис Николoва

С настъпването на астрономическото лято точно в 13:51 на 21-ви юни, ще можете да се насладите на второто издание на Войнеговци Wrong Fest. Ако сте почитатели на алтернативния рок, ска, пънк, реге и метал музика, със сигурност не бихте искали да пропуснете един от малкото по - интересни фестивали, които успяват да се задържат на българската рок сцена.

Изключително популярен в ъндърграунд средите като приятелския фестивал на столицата ни, The Wrong Fest се превръща като символ на надеждата за развитието на българската рок и метал сцена. Фестът ще избухне в едноименното софийско с. Войнеговци, което се намира непосредствено до столицата, в подножието на Стара планина. В тазгодишното издание са включени 14 групи разделени в Right Day (21.06) & Wrong Day (22.06).

Ще имате възможност да избухнете с македонската ска-пънк група Superhiks, легендите от Babyface Clan, мистичните Smallman, експерименталните The Reunions, дъб/реге/хардкор групата от Тетово - Conquering Lion, реге фанатиците от Rebelites , грънджарите Soundprophet, алтернативните Der Hunds, RnR комаджиите - Panican Whyasker, веселяците от Млък!, мелодичните Сепуко 6, балканският фолк – фюжън проект Lidum Merrko, изгряващите Omnipresent & цветущите Sha-Sha. Динамичната музикална програма ще бъде подкрепяна през двата дни с участието на DJ Краси Москов.

Билети за фестивала вече се продават в мрежата на boxoffice.bg, като еднодневният струва 20, а двудневният 30 лева. В цената на билетите се включва и безплатен транспорт от центъра на София до фестивала и наобратно. Десет процента от приходите на продадените билети се даряват за кампанията Ние помагаме на Ива. Помогнете и Вие.

Двудневни билети на промоционалната цена от 25 лв. все още могат да бъдат закупени до 21.05 в The Wrong Bar.

 

Водещи

Най-четени