Заиграват ли се Ирина Флорин и Куката? 19.06 | 14:55

Певицата не отрече, че двамата са флиртували

От Гергана Златкова

Оказва се, че един от най-ярките и запомнящи се герои от сериала "Под прикритие" - Куката, е също толкова неустоим и в реалността, както и в личния си живот.

Актьорът Мариян Вълев, който се превъплъщава в образа на закоравелия мафиот определено не страда от липса на женско внимание.

На звездата бяха приписвани множество флиртове с колежки актриси, но напоследък в обсега на медийния интерес стои само една – Ирина Флорин.

Слуховете за разгорялата се искра между тях плъзнаха, след като двамата бяха засечени в обща компания на фестивала "Медиамикс” в Албена в средата на миналата седмица, припомня "Монитор".

Там сериалът "Под прикритие” отнесе призове във всичките седем категории, в които бе номиниран, а татуираната звезда получи признанието "най-добър актьор” за персонажа на Куката.

Двойката деляла общ хотел и опасна близост по купоните на медийната гилдия. Пред човек на "Монитор” изпълнителката на "Копринена жена” отсече:

"Не коментирам каквото и да е, защото ще бъде интерпретирано по различен начин. Не казвам нито да, нито не за тaзи връзка.” 

Водещи

Най-четени