Зак Ефрон: Аз съм машина за целуване 08.12 | 14:37

24-годишният актьор вече има в актива си филмови целувки с Мишел Пфайфър и Никол Кидман

От Олга Андреева

Един от най-младите милионери на Холивуд, Зак Ефрон, се пошегува със себе си и последните си роли, в които му се наложи да се целува с известни свои колежки, като заяви, че е станал машина за целуване.

Пред в. Metro 24-годишният Зак признава, че много му е харесало да целува Мишел Пфайфър в "Новогодишна нощ" и Никол Кидман в драмата "The Paperboy", която предстои да излезе догодина.

За размяната на милувки с Пфайфър, Ефрон заяви: "Това е всичко, за което можеш да мечтаеш. Беше невероятно и един от най-хубавите моменти за мен от целия филм. Винаги съм искал да я целуна и сега си го задрасках от списъка с цели в живота".

На въпрос дали е бил влюбен в нея като тийнейджър, Зак заяви: "Да, и все още съм".

Когато актьорът научил, че Мишел ще участва в "Новогодишна нощ", който в момента може да бъде видян по родните кина, веднага решил, че и той иска да е част от лентата. Двамата са работили заедно и преди това – във филма "Лак за коса" от 2007 г.

За целувките с Никол Кидман, Ефрон, който през 2010 г. приключи петгодишна връзка с Ванеса Хъджинс, каза: "Беше яко и забавно. Абе просто съм машина за целуване!".

Даже и да не е бил толкова очарован от целувките, чест прави на Зак джентълменското отношение.

Преди няколко месеца неговата колежка Рийз Уидърспун крайно нетактично заяви, че сцената от "Вода за слонове", в която е трябвало да се целуне с Робърт Патинсън била отвратителна.

"Той буквално подсмърчаше всяка секунда по време на сцената и това хич не беше привлекателно - зелено, инфекциозно, отвратително. Бях малко разочарована. Не беше секси", каза тогава актрисата. 

Водещи

Най-четени