Закръглени модели рекламират бельо(СНИМКИ) 05.09 | 16:12

За да бъдете желани не е необходимо да сте супер слаби.

От Лазар Тодоров

Всеки път, щом чуем "модел на бельо", моменталните ни асоциации са за някоя свръхслаба девойка. Това е наложеният модел за сексапил и за красота към жените. Но вече не. Все по-често се обръща внимание на това, че красотата на женското тяло не се съдържа само в мини-килограмите. И това наистина не е нужно, защото привлекателността идва от добре оформените извивки на тяло, което да провокира желание за близост, мекота и съблазън.

Марката за бельо Simone Pérèle, търси точно такива модели за своите облекла. Пищни и секси. Това е един от малкото брандове, предназначен за по-големи красавици.

Още миналата година те стартираха инициативата Curvy Couture Model Search, заедно с агенцията за т.нар. plus size модели BGM, в която търсиха подходящо рекламно лице. Кампанията предизвика сериозен интерес и пожъна огромен успех.

Победителката имаше за цел както да популялизира марката, така и да обиколи колкото може повече австралийски училища, в които да обесни на учениците от колко голямо значение са правилната грижа за тялото и правилното отношение към него. Младите момичета имат нужда точно от това. Да повярват в себе си и да повдигнат самочувствието си, като разберат, че за да бъдат красиви не е наложително да носят възможно най-малките размери дрехи. Защото все пак красотата не може да се измери само в килограми.

Тази година кампания на Simone Pérèle продължава. От бранда отново търсят своето рекламно лице. Тя трябва да бъде между 12-ти и 16-ти разме. Но най-вече да бъде наясно, че работата ѝ няма да бъде разхождане по дефилета, защото дамата, която брандът избере, ще се превърне в посланик на каузата и най-вече - тя ще бъде преставител на положителната мисия.

Срокът за кандидатстване е 23 септември. А повече информация можете да получите на Jenite.bg, както и да видите галерията от снимки на моделите от предишната кампания.

Водещи

Най-четени