Замесиха Деси Тенекеджиева в афера с президента 17.05 | 19:45

Певицата се разсърди на Сашо Диков

От iNews.bg

Изпълнителката Деси Тенекеджиева много се обиди на водещия Сашо Диков. Певицата беше гост в предаването му по Нова телевизия и телевизионера я попита за "неудобните" фотоси. На снимката се вижда как тя и президентът Росен Плевнелиев са особено близко един до друг, а перспективата, от която е направен кадърът, намеква за интимност между двамата. Диков пусна прословутата песен на Мерилин Монро, която честити рождения ден на президента Кенеди.

"Може ли да я свалиш веднага, възмутена съм. Първо не съм Мерилин Монро и второ не съм Марияна Попова, за радост, нали разбираш какво искаш да ти кажа”, попита Тенекеджиева, намеквайки за слуховете, че певицата Марияна Попова е била близка с предишния президент Георги Първанов.

Изпълнителката обясни, че снимката е правена по време на връчването на наградите на фондацията "Стоян Камбарев" на 12 май. Отличията на името на известния театрален режисьор от 90-те години се раздават на млади творци, показали нетрадиционен поглед и забележителни постижения в някоя от областите на изкуството. Самият Плевнелиев е бил поканен да връчи главната награда в церемонията.

"Нормално е той като основен гост и аз като основен домакин да сме заедно на наградите", обясни певицата.

Тя каза, че всички хора на изкуството, които се били събрали на церемонията, уважават изключително много президента Росен Плевнелиев, включително и заради постиженията му преди да влезе в политиката. Деси е категорична, че й е обидно, че най-чистата и благородна инициатива, с която тя се е занимавала, е била опетнена по подобен начин.

1281650

Водещи

Най-четени