Започна турнето на Take That 29.05 | 11:18

Бандата прави първата си обиколка в пълен състав от 15 години насам

От Иванка Савкова

Британската поп банда Take That стартираха първото си турне в пълен състав след 15 години, съобщава Contactmusic.

Всички членове на групата се събраха заедно през миналата година, след като Роби Уилямс се присъедини към колегите си от бой бандата за пръв път от 1995 г. насам. Момчетата работиха с месеци по предстоящото си турне "Progress Live 2011" и ето че шоуто вече започна с първия и втория концерт на Take That, състояли се на "Стадиона на светлината" в Съндърланд.

Гари Барлоу, Марк Оуен, Джейсън Ориндж и Хауард Доналд са открили първия концерт на 27 май без Роби Уилямс, с изпълнение на песента им "Rule The World" и още няколко парчета, които са издали след като се събират през 2006 г. Малко след това на сцената се е появил и самият Роби Уилямс, който е изпял соловите си хитове "Let Me Entertain You", "Rock DJ", "Come Undone", "Feel" и "Angels".

Шоуто е продължило с изпълнение както на нови парчета на петимата музикнати като  "Kidz”, чийто видоклип е заснет в България, така и на класическите им хитове от разцвета на Take That през 90-те, като "Pray” и "Never Forget".

Отзивите за първия концерт от турнето на британската банда са повече от положителни, както от страна на музикантите, така и от страна на техните фенове, които от години са очаквали този момент.

Take That ще изнесат още над 30 концерта в Европа по време на турнето си, което приключва в края на юли. Освен през Великобритания, обиколката на бандата ще премине през Италия, Дания, Холандия и Германия.



Най-четени