Заровена ли е томахавката между Кейт Ъптън и Victoria’s Secret? 29.05 | 20:06

Сложиха ли край на войната помежду си

От Мартина Панайотова

Ако през 90-те години всевластна господарка на модния подиум бе Кейт Мос, то днес фурор прави нейната съименничка, но с фамилия Ъптън.

Кейт Ъптън е едва на 20 години и се подвизава като модел, но за разлика от адашката си, а и от настоящите й колежки, тя се отличава с доста пищни форми, с които всъщност си печели небивала популярност.

Днес, 2 години след като дебютира в каталог на Victoria’s Secret, облечена в нощничка, името на Ъптън е вече добре познато в света на модата. Тя често е лице какви ли не фотосесии.

Преди година обаче, в интервю за New York Times, изпълнителната директорка на гореспоменатия бранд за бельо заявява, че никога не би наела Кейт. Точните ѝ думи са следните:  "Тя е твърде предсказуема. Като момиче от трета страница. Прилича на нечия футболна съпруга, с нейната твърде руса коса и лице, което всеки, който има повече пари, може да си купи."

Въпреки тежките думи, момичето с "твърде руса коса" се оказа корица на последния каталог на популярната марка, очевидно преглътнала обидата благодарение на солидна сума. 

Снимки на Кейт Ъптън жиьте в галерията на Jenite.bg

Водещи

Най-четени