Заряза ли Джордж Клуни и Стейси Киблър? 13.09 | 09:11

Джордж Клуни и приятелката му Стейси Киблър са се разделили, говорят запознати

От Кремена Бедерева

"Сериен любовник" е най-доброто определение, което можем да дадем на актьора, по когото въздишат млади и стари дами по света. Джордж Клуни е известен със слабостта си към представителките на нежния пол. Тъкмо решихме, че вече е сериозно обвързан и той реши да зареже "хомота".          
                               
Джордж Клуни и приятелката му Стейси Киблър са се разделили, пише британският таблоид The Sun.

51-годишният актьор и 32-годишната бивша кечистка са заедно от август миналата година.  Фактът, че двамата бивши влюбени прекараха това лято заедно в дома му в Италия, както и в компанията на родителите на Клуни, навеждаше на мисълта, че нещата между тях са сериозни. Оказва се обаче, че Клуни все още не е готов да създаде семейство и двамата са решили да се разделят.

"Стейси сподели, че Джордж иска отново да бъде сам и няма никакво намерение да се жени. Тя се надяваше да бъдат заедно дълго време, особено след като прекара известно време с родителите му. Но в последните седмици Джордж се отдалечи от нея", разкрива пред изданието запознат източник.

Очаква се двойката да обяви приятелската си раздяла в идните дни.

Всичко това: според The Sun. Говорител на Клуни заяви обаче, че историята, написана в таблоида, изобщо не е вярна. Стан Розенфилд допълни, че клюката е скалъпена с цел продажба на списанията.

От Jenite.bg припомнят, че Джони Деп и Ванеса Паради също отричаха раздялата си, разкрита от светски издания, но малко след това сами я потвърдиха.

Ето и галерията от снимки на чаровната двойка.

Водещи

Най-четени