Защо Джордж Клуни и Амал Аламудин смятат да се женят още веднъж? 07.10 | 21:50

Новото сватбено тържество ще се проведе в Англия

От Пламена Вълчева

Изглежда сватбената еуфория за Джордж Клуни и съпругата му Амал Аламудин не е свършила, както и празненствата. Двамата планират да се оженят още веднъж в Англия на 26 октомври, съобщи Contactmusic.

Двойката, която сключи брак миналия месец във Венеция, планира още едно честване на сватбата си в луксозния хотел "Дейнсфийлд хаус" в Бъкингамшър за приятелите и колегите на британската адвокатка.

"Честването е за семейството и колегите на Амал, но Джордж избра мястото, където то ще се състои - поясни източник, цитиран от британското издание на "Грация". - Той го посети, докато се снимаше във филма "Пазители на наследството" преди две години и много го хареса." 

Джордж Клуни и Амал Аламудин се ожениха на 27 септември, на частна церемония във Венеция, Италия. Актьорът и адвокатката от ливански произход - сключиха брак на частна церемония.

Според италианските закони сватбата им на 27 септември беше незаконна. Бракът трябваше да бъде регистриран в кметството. Влюбените успяха да уредят тази формалност на 29 септември. 

Водещи

Най-четени