Защо „Мис България“ отказва да се снима гола 10.06 | 14:43

Все пак не изключено да я видим в еротична сесия

От iNews.bg

Носителката на титлата "Мис България" Нанси Карабойчева по принцип изглежда доста скромно и дори леко свенливо момиче. Точно това е и нещото, което я спира да застане топлес пред обектива. Все пак не изключва възможността да се разсъблече в някоя фотосесия.

"Зависи до каква степен еротично и колко голота ще има. Бих си направила фотосесия по бански или по неоскъдно бельо. Всъщност, докато съм настояща "Мис България", нямам право да се снимам в такива списания. След това ще видим. Тотално разсъбличане от мен не очаквайте, защото е против личните ми правила. Не мога да си представя след време децата да ми гледат голите снимки", сподели Нанси пред "Жълт Труд".

Карабойчева признава, че след спечелването на титлата животът ѝ доста се е променил. Короната донесла много нови отговорности на блондинката. Истинската тежест била в началото, после започнала да свиква с медийния интерес към нея.

"Промяна има със сигурност, но аз живея по същия начин. Не са се променили забавленията, приятелите ми, най-важното продължава да е университетът. Едно от най-хубавите неща, които ми се случиха, е рубриката, която водя в предаването "Усещане за жена" по TV7", допълни още красавицата.

Водещи

Най-четени