Защо Салма Хайек не иска да се разходи из София? 18.06 | 09:50

Графикът й е напълно запълнен от ангажименти

От Беатрис Николoва

Звездата от "Десперадо" и "Бандитки" Салма Хайек пристигна у нас в неделя следобед, 15 юли, заради снимките на лентата "Септември в Шираз". От както у нас, хубавицата няма време да си отпочине. Актрисата, от рано сутрин до късно вечер, е на снимачната площадка и през ум не й минава да кривне от програмата си за разходки или шопинг например.

"Както Салма, така и повечето й колеги, които идват у нас, са напрегнати през първите дни от работния процес. След като влезнат в ритъм, стават по-спокойни и си позволяват да се разнообразяват със странични занимания”, разказаха хора от Киноцентъра пред "Монитор”.

Първият работен ден на Хайек беше този понеделник (16.06). Хора от екипа споделят, че се държала доста приятелски с всички.

Освен актрисата в България пристигна и звездата от "Пианистът" Ейдриън Броуди, с когото си партнират в "Септември в Шираз”. От киноцентъра издават, че в Бояна вече са готови декорите на ирански къщи и улици, които да пресъздадат по най-добрия начин атмосферата от времето на революцията от 1979 г. Лентата е по автобиографичния бестселър на иранско-американската писателка Далия Софер.

 

Водещи