Защо зарязаха Хю Хефнър пред олтара 27.07 | 09:50

Кристъл Харис призна защо е решила да се откаже от сватбата с медийния магнат

От Олга Андреева

Булката-беглец, оставила плейбоя Хю Хефнър буквално да чака сам пред олтара, разкри причините за внезапното си решение.

Харис и Хефнър обявиха годежа си миналия декември и сватбата им трябваше да се състои на 18 юни, но броени дни преди церемонията Кристъл избяга.

На фона на предположения, че вероятно всичко е било медиен трик, 25-годишната Кристъл Харис заяви откровено в интервю за Хауърд Стърн, че е чувствала, че решението да се жени не е правилно и, че причината да се отметне се криела в сексуалния живот на двойката.

Дамата призна, че не е изпитвала удовлетворение от интимните отношения с 85-годишния създател на сп. Playboy, които по думите ѝ продължавали "около две секунди".

Медийният магнат, който до момента коментираше нелепата ситуация с отказа от сватба с голяма доза разбиране към Харис, не се сдържа да изкоментира в Twitter признанията ѝ:

"Кристъл днес даде откачено интервю за Хауърд Стърн, което нямаше голяма връзка с реалността. Дали не се опитва да впечатли новото си гадже?". Хю заяви още, че изпитва съжаление към бившата си годеница, защото изглежда "изгубена".

Все пак булката-беглец заяви, че никога не е изневерявала на годеника си и, че са си останали приятели след раздялата, посочва Digital Spy.

Влиятелният магнат не тъгува дълго по проваления брак и скоро след това представи новата си любов – Шира Бекърд.  

Водещи

Най-четени