Защо колежките на Алисия скочиха срещу нея? 11.06 | 18:30

Певицата натрупа черни точки

От iNews.bg

Напоследък фолк дивата Алисия събра негативи от колежките си. Първо Ивена я "нападна" като заяви, че е обидена на Алисия, защото й е откраднала идеята за видео клип.

Сега и Емануела се обърна срещу гаджето на Ники Михайлов. Отдавна е ясно, че двете дами дори не се поздравяват. Алисия заяви пред "Открит микрофон", че колежката й не може да проявява колегиално отношение. Емануела не й остана длъжна и я "захапа" в същото издание:

"Харесвам хора, които са по-земни, които знаят, че излизаме от едно място и отиваме на едно място. Няма специални хора. Има такива, на които съдбата и късметът им е отредил да бъдат някъде, но не могат в никакъв случай да се мислят за нещо повече от другите. Не може да не казваш "здравей" на колегите си, да си мислиш, че си нещо повече от тях, да се държиш пренебрежително и да омаловажаваш това, което правят колегите ти. Понеже аз казах, че не я харесвам заради това, защото не харесвам такова поведение дори и при някой, който не е популярен, не го одобрявам. Затова не я харесвам и затова тя пък почна мен да не ме харесва. Мен пък въобще не ме интересува.", заяви Емануела по адрес на Алисия.

Изпълнителката на "Тръпката" в момента е заета с конкурса за нейна двойничка, който тече в мрежата.

"Такааа, след като прочетохме хилядите ви коментари и гласовете ви за двойничките, се оказа, че си имаме 2 мацки с еднакъв брой гласове. Хайде сега да изберем между тях. Имате време до края на деня да гласувате! След като се върна от Варна трябва да връча на победителката роклята, така чееее гласувайте!", апелира Емануела. Ето ги и двете момичета стигнали го финал.

1305432

Водещи

Най-четени