Защо поп дива ще пише книга за чалгата? 07.04 | 11:30

Светла Иванова иска да ни даде „по-трезв“ поглед

От iNews.bg

Поп певицата Светла Иванова ще пише книга за за бурния живот на млада чалга изпълнителка. Тя е единствената представила на поп гилдията у нас, продуцирана от най-голяма поп фолк продуцентска къща у нас.

Светла не пожела да сподели коя е нейната избраница пред Любен Дилов-син в предаването "Пуснете водата" по TV7, може би като прочетем книгата сами ще се сетим кой е прототипът й.

По-малко известен факт е, че Светла е и йога инструктор. По този повод тя сподели, че подготвя и нов диск за йога – "Йога за родители и деца". Той е третият й пореден и ще бъде пуснат на пазара на 1 юни – Денят на детето. Новото CD е продължение на серията, която Светла започна, докато беше бременна с дъщеря си Стела.

"Една жена, за да бъде в хармония й трябва, освен "любов и кафе", да бъде влюбена, да прави йога, да има най-малко две деца, да може да пее и да може да пише", заяви Иванова.

Докато беше бременна тя снима комплекс от асани и пранаями, за да покаже да дамите, че йогата е препоръчителна по време на бременността. Към новия диск певицата подготвя и йога карти, които ще помагат на желаещите да практикуват вкъщи да си изготвят сами подходящ дневен комплекс.

Водещи

Най-четени