Звезда от X Factor дебютира на театралната сцена 19.02 | 07:32

Ангел от „Ангел и Мойсей” участва в мюзикъл

От Гергана Златкова

Един от финалистите в шоуто "X Factor” Ангел, от дуета "Ангел и Мойсей” дебютира на театралната сцена в мюзикъла "Йоан – синът на Гърма”

На 28 януари в театър София се състоя премиерата на мюзикъла "Йоан-синът на Гърма”. Спектакълът ще се играе всеки понеделник до 11 март, от 19:00 часа.

Вече четири поредни понеделника представлението се радва на огромен успех, препълнена зала и екзалтирана от актьорската игра публика.

"Йоан – синът на Гърма” е съвременен прочит на библейската легенда за Апостол Йоан, спектакъл който смесва брилянтна актьорска игра и музикални изпълнения на живо, с модерна хореография, мултимедия и светлинно шоу.

Разчупвайки стереотипите на библейския жанр, мюзикълът има амбицията да представи свободата по един истински и красив начин и очевидно успява.

В главната роля на Йоан публиката може да види брилянтното изпълнение на финалиста от X-Factor Ангел, който заявява своето силно присъствие и на театралната сцена, освен като част от хитовия дует Ангел и Моисей.

Героят на Ангел, главното действащо лице в мюзикъла - Апостол Йоан - е представител на образа на вътрешния бунт.

Той минава през тресавищата на собствените си колебания и въпроси, които нямат еднозначен отговор, опитва се да намери отговори на вечната загадка –защо сме тук и каква е нашата мисия – докато не намери своя смисъл и пълна вътрешна хармония.

Младият изпълнител, който днес навършва 20 години споделя, че за него не е било никак трудно да намери себе си в героя, който трябва да изиграе, тъй като допирните точки между двамата са много. Той е изключително щастлив, че има възможност да бъде част от спектакъла с толкова нетрадиционен и интерактивен подход.

Сестрата на Ангел – Девора също участва в представлението като част от състава на танцьорите. Двамата с Ангел работят заедно по различни театрални проекти вече от шест години.  

Режисьор на грандиозния проект е Антон Радославов. Той е и автор на музиката, изпълнявана на живо от група по време на спектакъла. Ангел се включва с бийтбокс импровизации в изпълненията на бенда.

Водещи

Най-четени