Звезда от „Ало ало“ пристигна за „Бизнес дама на годината“ (СНИМКИ) 04.12 | 16:00

Гай Сайнър уважи събитието организирано от Евгени Минчев

От iNews.bg

Евгени Минчев отново демонстрира близки приятелски отношения със световния хайлайф елит. За да уважи светския пиар, пристигна звездата от сериала "Ало ало" Гай Сайнър, познат на публиката като  лейтенант Грубер.

Актьорът пристигна от Лондон, за да бъде почетен гост на престижното събитие "Бизнес дама на годината". На масата на звездата се настани столичният кмет Йорданка Фандъкова.

В балните зали на Шератон , за награждаването на най-заслужилите заети жени на България, присъства още и писателката Кармел Грийнууд, която подари свои книги в благотворителната томбола. Бизнесдама на2014 година стана д-р Ружа Игнатова, а Славка Каравелова, Наталия Верхозина, Марияна Печеян и Елена Кристияно получиха кристалната почетна звезда за своите постижения в бизнеса, съобщава Хайлайф.

По време на търг бяха продадени десетки предмети, като събраните средства ще бъдат в полза на Британския Кралски Легион. Лорд Минчев успя да привлече повечето от съквартирантите си в Къщата на VIP Brother,сред които водещата на вечерта Ива Екимова, Ели Гигова, Мартин Мартинов и Елена Кучкова. Кали направи мини концерт и вдигна публиката на крака с българска народна песен.Камелия Тодорова се включи в програмата с една акапелна песен и отстъпи микрофона на младите си колеги Владо Димов и Лазар Кисьов. В останалите категории награди получиха Диана Петрова, София Борисова и Айсехел Руфи.

Най-четени