Звезда от "Спасители на плажа" жули ракия и муха боб у нас 09.12 | 07:12

Дейвид Чокачи се влюбил във всичко българско и родно

От Гергана Златкова

С респектиращи количества греяна ракия полял края на снимките на "Вила Роза” Дейвид Чокачи, научи в. "Монитор”.

Секссимволът, който нахлу в мокрите сънища на българките още в края на 90-те като Коуди от "Спасители на плажа”, се влюбил във вкуса на родните домати и държал в менюто му да присъства боб във всякакви разновидности.

Цели агънца, пататници и люта скара осмислили 20-дневния му престой на Боровец, където екипът на "Камера” и Forward Pictures изгради зловещи декори върху предсказания на баба Ванга.

В първия БГ трилър с хорър елементи американецът скача в сафари якето на мистериозен приятел на хижаря, изигран от Пламен Манасиев.  

Сценарият е дело на Борислав Захариев и проследява шокиращи убийства, излезли на светло след разсекретени архиви на МВР от 80-те. Въпросната "Вила Роза” всъщност е минизамъкът на Косьо Самоковеца в полите на Рила.

След романса си в "Стъклен дом” Калин Врачански и Елена Петрова отново се събират пред камера, но не като двойка. Най-големите им кошмари ще се материализират, а зомби визията след сблъсъка им с тях отнела по 3 часа грим дневно.

Режисьор на лентата е Мартин Макариев, който преди повече от година влезе във вестникарските колонки като гадже на Петрова. "Вила Роза” тръгва по кината от 20 декември. 

Най-четени