Звездата Rea с участие в България 16.07 | 18:00

Първата жена, достигнала висоти в хаус жанра

От Анастасия Личева

Едно от големите имена в хаус жанра се очаква да гостува на 25 юли в черноморски нощен клуб и да "внесе" купона с авторските си хитове и страхотните "шоута", които поднася на публиката. Тя е един от най-търсените артисти на световно ниво и е първата жена-диджей - резидент на клубове в Ибиза. Признанието на таланта й е засвидетелствано на турнета в Америка, Бразилия и Азия, както и в наскоро учредения Pacha festival в Амстердам.

Първите големи успехи на Rae идват с проектите й в Defected records, а пример за това е станалото вече класика парче на Kosheen "Hide U" (в сътрудничество със Sandy Rivera). В последствие "списъкът" й с хитове бързо нараства. Нови заглавия, като "Can’t Stop" с Kings of Tomorrow, денсхитът със Sandy Rivera "Persuasion", който достигна позиция номер 1 в MTV, както и "Giv me Luv and its Over" съвместно с ATFC, са само част от хитовете покорили класациите. Сътрудничеството й с David Penn и Robert Gaez ражда парчето "Survival".

Въпреки множеството участия, предстои й работа по нови хитове, съвместно с Nightbird music, Food music и Lost records, както и с колегите й Doorly, Sandy Rivera, David Penn и Robert Gaez.

На 25 юли българското Черноморие ще бъде озвучено от DJ Dimo BG и осветен от балетът, имащ за цел да ви пренесе в Victorias Secrets show. Тематичното парти е ретроспекция на едни от най-запомнящите се визии от ревютата на известната марка между 2000 и 2013 г., но вместо известните модели на Victoria Secret на него ще дефилират красавиците от клуба.

Водещи

Най-четени