Звездата на Скарлет Йохансон изгря на Алеята на славата 03.05 | 11:58

27-годишната актриса благодари на майка си и баба си

От Диана Цветкова

Скарлет Йохансон вече е част от звездите със запазено място на Алеята на славата в Холивуд. Актрисата бе удостоена с престижното отличие вчера (2 май), в компанията на колегата ѝ от екшън-фантастиката "Отмъстителите" Джеръми Ренър.

По време на церемонията Джеръми се пошегува, че е имал ужасен опит със Скарлет, пише Contactmusic.

"Да работя с нея бе ужасно. В продължение на шест месеца тя непрестанно ме хвърляше, биеше, стъпкваше ме и бършеше пода с достойнството и самоуважението ми, всеки ден, с усмивка на лицето. Сега, най-накрая, аз те прецаках, скъпа", каза той.

27-годишната актриса пък благодари на майка си и баба си, които бяха до нея на церемонията по получаването на звездата, за това, че "ме вдъхновяват да бъда силна, модерна и независима жена".

Скарлет Йохансон е на големия екран от 10-годишна. Дебютът ѝ в киното е през 1994 г. с филма "Север". През 1998 г. участва в "Повелителят на конете", а през 2001 се снима в "Призрачен свят".

Известна е с ролите си в "Изгубени в превода" (2003 г.), "Мач пойнт" и "Любовна песен за Боби Лонг" (2004 г.), за ролята в който бе номинирана за наградата "Златен глобус".

Най-четени