Звездите, за които не сте предполагали, че са набожни 19.05 | 07:10

Джъстiн Бийбър дори има религиозни татуировки по тялото си

От Пламена Вълчева

Като става думи за известни звезди, които виждаме по телевизията постоянно, се чудим къде тяхното ежедневие и навици се преплита с нашето. 

Понякога погрешно си мислим, че те не правят обикновените неща, които ние също правим. Не бива да оставяме това, че ги виждаме на екрана, на бляскави събития и по снимки, да ни заблуждава, че те са свръхчовеци. 

Те се хранят, спортуват и пазаруват като нас, можем да добавим, че много от тях са и набожни. Вижте няколко холивудски лица, за които не сте предполагали, че са набожни и се молят на Бог, според изданието Newser.

Супермоделът Миранда Кер наскоро заяви пред Telegraph, че е християнин, и добави: "Аз се моля всеки ден. Медитирам всеки ден и практикувам йога. Аз не съм религиозна, аз по-скоро духовно настроена. Баба ми ме научи какво е това да се молиш. Тя ме учеше да се моля и да съм благодарна. Това е много важно за мен." 1281840

През 2012 година Марк Уолбърг казва пред медиите, че е католик. Той споделя, че се моли всеки ден: "Първото нещо, което правя, когато започне деня ми, е да отправя молитви към Бога. Тези 10 минути на ден ми помагат да се справя с всичко през целия ден. "

Бионсе може би не се моли всеки ден, но тя определено се помоли много публично миналата седмица в резултат на сбиването на сестра й с Джей Зи. Тя публикува молитва в Instagram, с която иска от Бог "проницателност и сила, за да се отдели от всеки, който не й оказва добро влияние."

През 2010 г. Джъстин Бийбър написа: "Аз съм християнин и се моля преди всяко шоу и съм благодарен за всяко благословение." Той също има татуировки на Исус и молещи се ръце на краката си. 

Водещи

Най-четени