Звездите, които продължават да трупат богатство дори след смъртта си (част II) 23.09 | 15:00

Вижте кои са знаменитостите, които оглавяват тази класация

От iNews.bg

Вече ви представихме една част от звездите, които продължават да трупат богатство дори след смъртта, а сега е време да разберете и кои са хората, които оглавяват тази класация. Те са изключително известни и са успели да направят името си безсмъртно, като са се превърнали в идоли за поколения напред.

Разберете кои са звездите, които скоро няма да слязат от небосклона, както и на какво те дължат своите посмъртни богатства. Оказва се, че известността предлага неподозирани облаги.

Брус Лий  - 9 милиона долара
Лий умира на 32 години от тежко заболяване, точно в пика на своята филмова кариера. Но днес той има реклама за "Мазда", своя електронна игра и името му печели повече от времето, когато е бил жив. Това е съвсем закономерно, защото когато си добър артист, хората оценяват труда ти и той се помни дълго след твоята смърт.

Джон Ленън - 12 милиона долара
Бившият член на Beatles е убит през 1980 година на 40-годишна възраст, но не се очертава някой да забрави името му скоро. За музиката му все още се плаща, като тя има и участие в представленията на Cirque du Soleil, да не говорим и за десетките договори с различни компании.

Кои са останалите известни личности, които печелят милиони дори след смъртта си, ще разберете в Jenite.bg!

Водещи

Най-четени