Звездите, които са имали трудно детство 16.06 | 12:16

Животът на световните знаменитости не е рай

От Филипа Тодева

Сигурно има хора, които мислят, че целият живот на световните знаменитости е рай. Всеки друг, който се е интересувал поне малко от темата, е наясно – Холивуд е място, пренаселено от хора, които злоупотребават с алкохола, наркотиците и др.

За тези неща знаем със сигурност. Освен това, упорито се твърди, че много от тамошните изтъкнати личности имат психически проблеми и са склонни към извращения от типа на педофилията. Отново според слуховете, всеки опитващ се да пробие актьор минава през леглото на който трябва, за да успее.

Всъщност, макар да звучи тъжно, всичко това не ни се струва чак изненадващо. Ако си позволим да стереотипизираме, актьорите от всички краища на света, включително и нашенските, имат подобни проблеми.

В огромна част от случаите хората с изпълнителска дарба са хора, които търсят начин да избягат от себе си. Превъплъщавайки се в различни роли, те успяват поне за кратко да живеят нечии чужди живот.

Четири показателни примера за това, че някои от най-добрите холивудски актьори са преживели брутални трудности в детството, може да прочетете при Jenite.bg. Историите на Ал Пачино и Деми Мур са наистина покъртителни.

Водещи

Най-четени