Звездите от “Пъзел” минаха по червения килим 26.09 | 15:10

Асен Блатечки и Станимира Колева дефилираха пред обективите

От Мартина Панайотова

"Пъзел” е романтична история за ценностите и предопределеността в живота и любовта, където точно както в пъзела за всеки човек има едно точно определено парченце, с което може да се съедини, за да си паснат и да се получи рисунката. Но дали можем или успяваме да поставим точно и съдбата може ли да бъде пренаписана?

Новият български филм "Пъзел” на режисьора, сценарист и продуцент Иво Стайков, събра над 500 зрители на официалната си премиера в кино "Арена Младост".

Под звуците на музиката към филма по червения килим преминаха голяма част от актьорите, сред които: Станимира Колева и Асен Блатечки - изпълнителите на главните роли, Иво Стайков в компанията на двете деца Ивелин и Ивета – също с много важно участие във филма, Джоко Росич и тв водещата Валентина Войкова, която дебютира на големия екран с ролята си, Роберт Янакиев, Свежен Младенов, Мария Статулова, Александра Щерева, Максим Генчев, Николай Чилов, Николай Антонов и много други.

Голяма част от актьорите и екипа на филма пристигнаха на премиерната прожекция с половинките си и семейни приятели. Освен специалните гости и журналистите от по-важните активни софийски медии, на премиерата на "Пъзел” присъстваха и известните български режисьори Людмил Стайков (баща на Иво Стайков), Иван Ничев, както и техния по-млад колега Влади Въргала.

Емоционалната история в "Пъзел”, която Иво Стайков пише и подготвя за снимки цели 8 години, успя да впечатли повечето от събралите се в залата първи зрители.

Музиката към филма е дело на известния български композитор Митко Щерев и със специалното участие на музикантите от група БТР.

Сред останалите актьори във филма са и Павел Попандов, Александра Сърчаджиева, Петя Силянова, Ина Попова, Михаил Мелтев и т.н.

Предпремиерата във Варна предстои - на 3 октомври и ще бъде съпроводена от специален концерт на група БТР.

Предпремиерата в Бургас е на 27 септември, след което по кината в цялата страна  търговските прожекции стартират от 5 октомври, тази година.

Най-четени