Звездна галапремиера на „Непобедимите 2” у нас 17.08 | 10:52

Екшънът с участието на куп звезди се снимаше в България

От Елена Кирилова

Само ден преди световната премиера на суперекшъна "Непобедимите 2”, в България се състоя неговата галапремиера.

За онези, които бизнеспаркът в столичния квартал "Младост 4” е най-скучното нещо на света, гледката определено бе изненадваща. Пред киното разпространителите на филма у нас бяха подготвили не просто обикновен червен килим, но и сериозна охрана за присъстващите.

Джипове, използвани в продукцията, бяха паркирани пред киното, а около тях обикаляха войници в пълно бойно снаряжение.

Дългоочакваният гост, премиерът Бойко Борисов, не уважи галапремиерата, но за сметка на това редица представители на светския живот у нас с радост се снимаха с войниците и джиповете.

По червения килим преминаха рапърът Устата, Ники Илиев и половинката му Саня Борисова, която се появява във филма в рамките на секунди. Забъркваната в скандали и афери с футболиста Димитър Бербатов - Даниела Арнаут впечатли гостите с официалната си рокля, докато посланикът на САЩ у нас Джеймс Уорлик пристигна в компанията на три дами.

След едночасовото намигване към предстоящата продукция, драматична музика и коктейл, филмът най-сетне бе показан на верните фенове на първата част.

"Непобедимите 2” поднася именно това, което се очаква от него – доза неподправен екшън и сбор от големи звезди, които са се позабавлявали на снимачната площадка.

Силвестър Сталоун, Чък Норис, Брус Уилис, Жан Клод Ван Дам, Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Чък Норис, Лиам Хемсуърт и други се завръщат в целия си блясък на големия екран в ролята си на истински ветерани в екшъна.

Втората продукция от поредицата продължава идейно първата, залагайки на забавни диалози, подмятания, свързани със старите филми на актьорите и солидна доза бой, стрелба и кръв.

На всичкото отгоре "Непобедимите 2” е заснет у нас, така че в около една четвърт от филма се чува българска реч и се мяркат няколко популярни лица от българското кино. В лентата ще видите и кадри от Киноцентър "Бояна", Деветашката пещера, няколко селца, в които родните баби са въоръжени до зъби и дори автентична селска кръчма, в която звучи чалга.

Докато последното е напълно излишно, то останалото придава известен колорит на филма и определено има с какво да впечатли българската публика.

Премиерата на "Непобедимите 2” у нас е на 24 август, а предпремиерните прожекции започват още на 17 август.

Водещи

Най-четени