Зверски бременен модел дефилира само по шапка (СНИМКИ) 28.11 | 11:57

Така де, шапки горе, дрехи – долу…

От Ивайло Коралски

През годините сме ставали свидетели на всякакви модни интервенции, в които боядисани, разсъблечени и крайно екстравагантни модели са кършили знойни тела на подиумa. Но дефилираща чисто гола бременна жена – ето това е нещо, което дори не ни е минавало през ум. Досега.

Точно така, както майка я е родила. Oсвен ако не смятате, че шапката е атрибут, който има силата да покрие цяло голо и особено набъбнало женско тяло.

Признаваме, че екстравагантността в модните среди меко казано e задължително условие за успех, но дефилиращ чисто гол модел, носещ осеммесечно дете в утробата си за мнозина вероятно е своего рода свръх форма на ексцентричност.

Не така обаче мисли привлекателният модел и бивша Мис Уелс София Кейхил. Тя демонстрира котешка походка на подиума на White Rabbit Studio в източен Лондон, а компания й правиха още четири крайно разсъблечени девойки, включително и комдийния актьор Джеф Лийч. Прочее, силно се надяваме последният да не се е появил на подиума дюбидюс...

Модното ревю е организирано от уелската дизайнерка, специализирала се в проектирането на шапки, Робин Коулс. 

31-годишната дизайнерка споделя, че искала да включи в шоуто си Кейхил, заради възможността да види на подиума дефилираща жена, бременна в осмия месец.

"Тя беше един от малкото модели, за които бях сигурна, че с радост ще захвърли дрехите”, споделя дизайнерката.

"Смятах, че ще бъде доста яко да има бременна участничка в рамките на моето ревю. Никога до момента не сме виждали нещо подобно на територията на модната индустрия”, допълва Коулс.

В мрежата вече се върти и видео от крайно екстравагантното ревю.

Водещи

Най-четени