Зейнеб се "обезобразява" в ефир 18.03 | 16:40

Бургазлийката ще се прави на Ким Кардашиян

От iNews.bg

Очарователната Зейнеб от предаването "На кафе" по Нова ТВ, със сигурност е от дамите, които отделят доста време на външния си вид. В името на красотата тя смята да се подложи на процедурата, по която пощуряха световноизвестни имена като Ким Кардашиян и Деми Мур.

Става въпрос за плазмотерапия, която ще ни покаже в рубриката си "Мисия красота". Процедурата е известна още като вампирски лифтинг и е един от най-съвременните и модерни начини за подмладяване и освежаване на кожата. При него се взима кръв от вената, която се подлага на обработка с полезни вещества. После се инжектира в кожата, а резултатът е незабавно възстановяване на увредените тъкани и подхранване на кожата като цяло.

Риалити звездата Ким Кардашиян показа преди време същата процедура в своето предаване. Гледката беше леко стряскаща, само че крайният резултат си заслужава.

"В началото очаквахме, че зрителите ще ни търсят най-вече за традиционни естетични процедури. Истината обаче е, че ежедневно получаваме писма с много драматични човешки истории. Аз самата вече съм прочела стотици и продължавам да чета нови с всеки изминал ден”, сподели Зейнеб.

Водещи

Най-четени