Златка, Багата и победител от „Сървайвър“ ще плетат интриги в Къщата 16.09 | 22:35

VIP Къщата официално отвори врати за своите обитатели

От Мартина Панайотова

Преди броени минути станаха ясни имената на първите десет участника в най-обсъжданото риалити шоу VIP Brother.

Тази вечер прага на Къщата прекрачиха ромската перла Бони, синът на Стефан Данаилов Владимир, заедно с майка си Ирен Кривошиева, светската журналистка Кристина Патрашкова, смъртният й враг Златка Димитрова, ММА борецът и бивш приятел на плеймейтката Благой Иванов – Багата, синоптичката Никол Станкулова, култовият водещ Къци Вапцаров, оперният певец Юлиан Константинов, и певицата Мариана Попова.

Интересно бе, че към отбора се присъедини и Николай Мартинов – победителят от риалити шоуто "Сървайвър", което се излъчваше в ефира на bTV.

Водещият Ники Кънчев не пропусна да подлее вода на конкурентната медия, заявявайки, че опитът му в по-малки риалити формати му служи за добра тренировка за участието му в най-голямото шоу.

Определено, най-ярката потенциална интрига гравитира около Черната Златка, която ще дели един покрив с бившата си любов – Багата и с най-отявления си противник – Кристина Патрашкова.

Трябва да се отбележи, че Златка отново "блесна" със знания, след като във визитката си отрече да е била момиче на повикване в държави като "Англия, Лондон и Белгия".

Големия Брат реши да дръпне дявола за опашката и да фрапира останалите съквартиранти още от мига на влизането им, чрез специалната мисия, която даде на Бони – да провокира всеки един от тях с крайно неудобни въпроси и действия.

Така тя бе заставена да коментира темата за нестандартната сексуалност пред Кристина Патрашкова, да целува по устата сървайвъра Николай, да обяснява на Къци колко много й харесва предаването му "Сделка или не" и да се разплаче на рамото на Мариана Попова.

Голямата звезда на риалити формата Памела Андерсън така и не се появи, като това предстои да стане утре. Разбра се още, че за голямата награда на VIP Brother ще се борят още 4 знаменитости. Кои са те – ще разберем съвсем скоро.



Водещи