Зоуи Салдана залюби горещ италианец 16.05 | 21:53

Актрисата вече има ново гадже

От Мартина Панайотова

Актрисата Зоуи Салдана, станала популярна с участието си в "Аватар", отскоро си има нов приятел - италианският скулптор Марко Перего, пише БТА.

Двойката не е потвърдила официално слуховете за връзка помежду си, но очевидци твърдят, че са ги видели да се прегръщат и целуват на частно парти в Лос Анджелис.

Миналата година Зоуи се раздели с бившия си приятел, актьора Брадли Купър, а неотдавна заяви, че повече не желае да има любовни взаимоотношения с кинозвезди.

Парадоксално, спряганият за неин възлюбен Марко Перего толкова много прилича на актьора Джони Деп, че приятелите му дори на шега го наричат "Капитан Перего" (от капитан Джак Спароу).

Преди да се посвети на скулптурата Марко се е занимавал професионално с футбол, но травма го принуждава да сложи край на спортната си кариера.

В творчески аспект италианският скулптор може да се похвали, че негово произведение е намерило място сред колекцията не на кой да е, а на Джорджо Армани. Дизайнерът се е сдобил със скулптора от първата изложба на Марко.

През 2008 г. Марко Перего неволно предсказва смъртта на Ейми Уайнхаус, като създава окървавена статуя на певицата като мъртва и я озаглавява "Единствената добра рок звезда е мъртвата"

Водещи