Зуека и Рачков отново ще господстват в ефира 30.08 | 21:00

Бай Брадър отново ще провокира „съкварчиранчитити“

От Мартина Панайотова

Култовата телевизионна двойка – Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, ще открие голямото и дългоочаквано завръщане на "Господари на ефира”, съобщиха от Нова ТВ.

От 10 септември, всяка делнична вечер от 22.00 ч., двамата ще застават рамо до рамо и ще забавляват зрителите с най-смешните ефирни гафове.

Освен с добре познатия тандем, десетият сезон на хитовото предаване ще се завърне с нов декор и нови Адреналинки.

Щастливките, които ще правят компания на двамата водещи и които ще танцуват с тях в студиото, все още са неизвестни. До финалната права достигнаха 8 чаровни момичета.

В момента те активно репетират с хореографите на "Господари на ефира”, а кои от тях ще получат уникалния шанс да блеснат в хитовото шоу, зрителите ще разберат буквално преди самия старт.

За избора на продуцента Джуди Халваджиян влияние ще окаже и усъвършенстването на претендентките в танците след седмиците подготовка.

За радост на многобройните си фенове от септември в "Господари на ефира” се завръща и легендарният Бай Брадър. Той ще е по-безмилостен от всякога, а кои са "съкварчиранчити”, които той си е избрал, ще стане ясно съвсем скоро.

Припомняме, че през месец април Глобал Вижън, продуцентската къща на "Господари на ефира" и "Пълна лудница" абдикираха скандално от ефира на bTV. Малко след това те обявиха, че се завръщат в Нова телевизия.

Водещи

Най-четени