Зуека потвърди, че е в развод. Има нова любов 10.09 | 11:33

Актьорът се надява да прекара живота си с новата си приятелка

От Мартина Панайотова

"От десет месеца съм със сменен статус. Имам нова приятелка – Ани Вичева", заяви Васил Василев – Зуека в предаването на Мартин Карбовски, като откри истината около ситуацията с усложненото си семейно положение, което упорито се коментираше по медиите последно време.

"Истина е – в развод съм, но наистина не смятам, че трябва да занимавам обществото с личния си живот", възмути се комикът, заради множеството появили се новини около него и съпругата му Нина Димитрова.

"Вчера отивам да купувам цветя и цветарката ме пита: "Вчера четох, че сте разделен". Аз пък й отвърнах, че според мен, всички, които четат жълти медии са много прости", разказа Зуека.

"Ще кажа за всички, които толкова се интересуват: нормално е във всяко семейство да настъпят усложнения и драми. Да, при нас имаше драма, но може би добре сме я прикривали. Не се разбирахме от дълго време. Причината в раздялата ни определено не е Ани. Тя е прекрасен човек и се надявам да изкарам останалата част от живота си с нея", разказа актьорът.

Другият гост в предаването бе колегата на Зуека Димитър Рачков, който за пореден път "бе разделен" с приятелката си Мария Игнатова от медиите. Рачков опроверга слуховете и сподели, че вече му е писнало да слуша измислици за себе си и половинката си.

"Така наречените жълти журналисти вече се изчерпаха и се чудят какво да напишат", обясни той.



Водещи

Най-четени