И Кейт Мидълтън "изгря" с голи папарашки снимки 14.09 | 14:34

Херцогинята на Кеймбридж лъсна по монокини в сп. Closer

От Мартина Панайотова

Поредният член на британското кралско семейство, който се появи във всички световни медии заради свои папарашки, голи снимки, е съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън.

Херцогинята на Кеймбридж се появи на първа страница на таблоидното френско издание "Closer” по монокини и прикова вниманието на целия свят. Кейт била сгащена от папараци, докато се припичала небрежно в двора на замъка на племенника на кралицата лорд Линли в Прованс.

Тя така и не разбрала за вмешателството, докато не заминала със съпруга си за Малайзия, където трябвало да посети джамия в столицата Куала Лумпур. По същото време списанието излязло от печат.

По информация на BBC кралският дворец вече обмисля какви точно прави стъпки да предприеме срещу изданието и наглите папараци.

Британската медия информира още, че засега автентичността им подлежи на съмнение, защото са правени от голямо разстояние, с помощта на мощен обектив, което влошава качеството им.

Макар и размазани обаче, снимките отлично дават да се разбере, че това е именно Кейт Мидълтън.

За последния месец съпругата на принц Уилям е втория член от кралското семейство, който "показва прелести" на всеослушание. Преди три седмици принц Хари развесели цял свят, след като негови голи снимки бяха публикувани в сайта TMZ.

Дали е така, може да се уверите и сами, след като ги разгледате тук.



Водещи

Най-четени