И полуголите мъже не могат да изкушат Ваня Цветкова 12.03 | 19:56

Актрисата продължава да дава безпристрастни оценки

От Надежда Стоянова

С превъплъщението си в "Седем часа разлика" актрисата Ваня Цветкова накара публиката да започне да я възприема като много строга и сериозна жена. Оказа се, че не е толкова зла, само че е безкомпромисна. Като жури в "България търси талант" показва, че няма начин да бъде "подкупена" и да пусне напред в шоуто някой със съмнителен талант.

Точно по тази причина блондинката не се поддаде на чара на няколко полуголи атлетични господа, качили се на сцената. Актрисата категорично отряза мераците им за слава и доказа, че за нея като оценител няма никакви изкушения. Ако не вярвате, гледайте епизода този четвъртък, 13 март по bTV.

Най-младият талант сред участниците този път се казва Богдан Рангелов. И макар да му липсва все още кой знае какъв житейски опит, той ще събере очите на журито с реакциите си на шегите на Любен Дилов-син.

В същото време изпълнение на двама младежи ще накара Есил Дюран да затанцува, но така и не успява да спечели сърцата на зрителите в залата, както и на останалите членове на журито. Забележителни умения с бой показва млад талант, който не се страхува да прави изкуство с огън в ръцете си. А участникът от Благоевград Георги Пренгов успешно напряга журито и вкарва Асен Блатечки в ролята на преводач.

Водещи

Най-четени