И след 15 години брак Колин Фърт още е луд по жена си 22.02 | 07:26

Тайната на нашата връзка е, че си обръщаме внимание, споделя актьорът

От Нели Минчева

15-годишният брак на актьора Колин Фърт с италианската продуцентка Ливия Джуджоли е все още здрав, защото двамата винаги намират време един за друг.

"Вече 15 години сме заедно. Мисля, че това е един добър резултат, особено по стандартите на Холивуд. И бракът ни ще продължи завинаги. Просто трябва ежедневните неща да се подреждат така, че все пак да останем луди един за друг", казва 50-годишният Фърт, цитиран от celebritywonder.com.

"С Ливия се посвещаваме именно на ежедневните ни задължения, за да си припомняме, че имаме семейство, за което се грижим. Но истинската тайна е времето - правим всичко възможно да прекарваме достатъчно време заедно. Човек трябва да се грижи за една връзка, ако иска тя да просъществува."

Съпрузите имат двама сина - Лука на девет години и Матео на седем години.

Въпреки че Фърт получи статута на секссимвол след участията си в "Гордост и предразсъдъци" и "Дневникът на Бриджит Джоунс", той твърди, че игнорира вниманието, което получава от дамите. Разбира се, актьорът е поласкан, но казва, че има очи единствено за жена си.

В интервю за телевизионното предаване "Piers Morgan Tonight" Фърт добавя: "Цялото това внимание все пак ми помага, защото осъзнавам, че колкото и ослепителна да е жената, която флиртува с мен, тя не би могла по никакъв начин да се доближи до съпругата ми. Може би на мен ми е лесно, защото имам изключително красива съпруга. За мен тя е най-красивата на света."

Водещи

Най-четени