Ивайла Бакалова: Когато човек изпитва болка еволюира 17.05 | 18:30

Ивайла Бакалова: Когато човек изпитва болка еволюира

От iNews.bg

Миската Ивайла Бакалова дойде на финала на "Къртицата", въпреки счупения си крак. Тя заяви, че въпреки всичко е държала да дойде, за да подкрепи бившите си съотборници. "Мис България" е категорична, че можем да преценим какъв е един човек по начина, който се изправя когато е паднал.

След като изгледа най-добрите си моменти от шоуто, Ивайла не успя да сдържи сълзите си. Тя каза, че има само хубави спомени от "Къртицата" и за пореден път отбеляза, че не обвинява продукцията за инцидента. В студиото дойде и дъщерята на Бакалова Рая. Малката сладурана заяви, че се гордее с майка си, защото е много силна.

Миската е категорична, че е научила много от шоуто, но най-вече се е убедила, че всеки човек трябва да бъде разбран и да му се даде шанс.

Сигурна е, че когато човек изпитва болка, без значение физическа или емоционална, той израства и става по-добър, именно заради това приема инцидента с нея философски.

Припомняме ви, че Ивайла Бакалова пострада тежко по време на мисия и се наложи да излезе от "Къртицата" малко преди финала.

1281638

Водещи

Най-четени