Ивайла Бакалова: Още по време на първата мисия предположих, че ще си счупя крака 21.09 | 11:35

Миската продължава да ходи на рехабилитация

От iNews.bg

Миската Ивайла Бакалова най-накрая проговори за тежката травма, която претърпя в "Къртицата". Припомняме ви, че по време на мисия Ивайла счупи крака си много лошо.

"Тежко беше, не съм си представяла, че подобна травма съществува. Преживях много болка, но благодарение на близките ми хора се справих. Продължавам да ходя на рехабилитация, защото възстановяването ми не е приключило.", заяви Ивайла Бакалова пред Люба Кулезич по Нова телевизия.

Миската коментира и спекулациите, че е предрекла тежката травма. Ивайла разбира от астрология и може да прави хороскопи.

"Аз предрекох, че ще има два инцидента, но никога не съм си представяла, че ще има тежък и то с мен. Ще кажа нещо, което не съм казвала досега. Още на първата мисия си помислих, че може да си счупя крака, сякаш интуицията ми каза. Имаше един ров и трябваше да го прескоча и в този момент си казах: "тук може да си счупя крака"., допълни Ивайла. Тя заяви, че е много благодарна на близките си хора – дъщеря си, сестра си и майка си, както и на лекарите за оказаната помощ.

1393621

 

Водещи

Най-четени