Иван Ласкин взе на мушка Иван и Андрей - нарече ги джуджета 30.10 | 09:10

След Николета Лозанова актьорът започна да псува продуцентите

От iNews.bg

Иван Ласкин, който отдавна се е заял с Николета Лозанова, взе на мушка и продуцентите й Иван и Андрей. Повод за гнева му станаха заканите на водещата на "Папараци” да покаже как актьорът се качва пиян в колата си и потегля. Кадрите в предаването показаха само Ласкин е с едни и същи дрехи и носи плик с бутилка вино.

Това стана повод за поредица от изказвания на Ласкин в социалната мрежа: 

"Аз наистина осъзнах, че не е лесно да си джудже! А продуцент джудже - това е... май е нещо средно между Иван и Андрей... Джуджей”, написа актьорът във Facebook под стара снимка на Николета.

Това беше само началото на редица други: "Познавам кривокрак продуцент! Толкова кривокрак, че си мисля дали не е преплувал Тихия океан, яздейки бъчва?! И имайки предвид как е яздена жена му, то ездата стана национален спорт? Джудже!”

"Днес наистина открих нова професия! Телевизионна проституция! Дрипави джуджета шефстват... и проституират в ефир! Разпознаваеми са - едното прилича на другото, и двете образуват общ мозък! На чехълче.”

"Гледам снимка. Виждам целулитен г*з и до г*за джудже! Да се чудя ми хрумва - г*зът ли е джудже, или джуджето е г*з? А отсреща е Тасос - г*зът колкото острова... И джуджето голямо! Всяко джудже си заслужава целулитен г*з! Пясък и перли... Да публикувам ли снимката, бе, пикльо?”.

Иван Ласкин не показа въпросната снимка, а продължи с изказванията: "Да, категорично заявявам! Вие сте гонореята в българския ефир! Срам нямате ли, че да позорите честни хора! Никой няма право да злепоставя така и нарочно! Конституция! Срам! Кепазите честни хора в името на лакомията си! Не сте били родени, когато съм снимал филми! Говнояди! Ама ще се видим де... Ще се поздравим”.

Водещи