Иван Ласкин напуска къщата на VIP Brother? 15.10 | 15:08

А Къци ще има нужда от психолог...

От Мартина Панайотова

Довечера, в прякото предаване на родния VIP Brother, от Къщата ще си тръгне конфликтният актьор Иван Ласкин. Къци остава и ще трябва да премине през изпитание за психиката, издаде в. Монитор. Двамата номинирани имаха конфлитки не веднъж и зрителят е направил своя избор.

"Подскачаш тук напред-назад, ядеш нахут... Заприличал си на птичка, на синигерче”, бе последната иронична закачка на Ласкин, който обеща да спре с подигравките си по адрес на телевизионния водещ. Не, че Къци му остана длъжен... "А ти с тези очи си като мишле или морско свинче”.

Довечера Къци Вапцаров ще трябва да премине поредното изпитание. Той ще чуе всички коментари на съквартирантите по совой адрес и, заедно с психолога на предаването Ани Владимирова, ще обсъди новата си мисия.

Целта му ще бъде да открие грешките в себе си, да се опита да достигне с друг подход към останалите в къщата и да накара поне пет от номиниралите го седем човека да му се извинят.

Ще видим още и сексапилната Златка, която ще трябва  да покани бившия си приятел Багата на романтична вечеря. По този начин VIP Brother ще им даде възможност да изяснят отношенията си. Дали той ще приеме поканата й?

Развитието може да проследите довечера в лайв изданието на предаването.

Водещи

Най-четени