Идеи за подарък за мъж - топ 3 комплекта 17.01 | 12:00

От iNews.bg

Знаете отлично какво да подарите на жените в обкръжението си, но що се отнася до идеи за подарък за мъж, не се досещате за нищо? Комплектите са отличен вариант, с който не само можете да зарадвате този, за когото е предназначен, но и да направите смислен жест, с който да покажете на получателя, че наистина държите на него и искате да му предложите качествена грижа. В следващите редове ви даваме няколко идеи от богатия каталог на онлайн магазин MAKEUP.

Мъжествен аромат

Това е нещото, с което със сигурност няма да сбъркате. Всеки мъж, независимо дали е суетен, или не, използва тези продукти, с които придобива самоувереност и се превръща в нещо разпознаваемо за личността му. Ако се притеснявате от несъвместимост във вкусовете, то можете да се опитате да доловите нотките на парфюма, който получателят използва в момента и да потърсете нещо подобно. Но ако изненадата е за любимия мъж и сте убедени, че ще оцени високо избора ви, тогава ви предлагаме няколко, с които никога няма да сбъркате:

  • Dolce&Gabbana K е аромат, с който да му покажете, че той е кралят на сърцето ви, а вие сте неговата кралица. Дървесно-фужерната композиция е съставена в духа на италианските традиции. Съчетани са нотки на цитруси, сицилиански бергамот, червен портокал и плодове хвойна. Допълнени са от билков букет с нотки на градински чай, лавандула и здравец, подправени с черен пипер. А финалът е от ветивер, кедър и пачули, показващи класата и отличителния италиански стил. Изберете комплектът, който е допълнен със стик дезодорант и усещането за свежест през целия ден ще бъде гарантирано.

  • Комплектът Armani Code от модния и козметичен бранд Giorgio Armani е още един отличен избор. Той включва тоалетна вода, шампоан-душ гел 2 в 1 и афтършейв балсам. И трите продукта носят запомнящите се акорди на бергамот и лимон, допълнени от специфичния дъх на анасон и цвят от маслина, достигайки до опияняващия финал от бакаут, кожа и тютюн.

  • Hugo Boss The Scent е минималистично ухание, съставено от акорди на джинджифил, лавандула, цвят от Maninka и кожа. Това обаче не му пречи да се превърне в един от най-търсените и завладяващи мъжки аромати. Тук комплектът, който можете да откриете в следния каталог https://makeup.bg/brand/25801/, отново е допълнен от део стик, носещ усещане за свежест, чистота и сигурност.

Оригинален подарък за мъж

Всички тези варианти ви изглеждат прекрасни, но все пак се притеснявате за евентуално несъответствие във вкусовете? Предлагаме още три възможности, с които да направите перфектния подарък, ако сте запознати с интересите или стила и за коя част от тялото си полага най-много грижа.

Ако получателят на подаръка отглежда брада, то комплектът Proraso Azur Lime Beard Kit, включващ шампоан, балсам и масло със сигурност ще влезе в употреба още на същия ден. Трите продукта осигуряват необходимата ефективност при почистване, обгрижват брадата по специален начин, като я омекотяват, изглаждат стърчащите косми и намаляват неприятния сърбеж на кожата, докато тя израства. Оставят тонизиращ аромат на сладки цитруси с щипка мента.

Бръсненето за джентълмена, който искате да впечатлите, е важен ритуал от ежедневието? С комплекта за бръснене Golddachs Fine Badger, Mach3 Metal Chrome Handle определено ще успеете да задържите вниманието му и да направите най-оригиналния подарък от всички гости. Той съдържа четка с естествен косъм от язовец, самобръсначка и поставка от първокласно немско качество.

Една по-нестандартна идея за подарък за мъж, но такава, която ще бъде оценена, е ароматизиращият комплект за дома Acca Kappa White Moss. Луксозната кутия включва арома дифузер и пълнител, които разпръскват водни акорди, допълнени от бял мъх, носещи хармония и приканващи към пълен релакс. Стойностен подарък за господата с натоварено ежедневие, чиято почивка е качествено прекараното време, независимо дали е навън или у дома.

Осмелете се да вложите чувство и мисъл в подаръка, който избирате за определен човек и той неминуемо ще бъде високо оценен!

 

 

Водещи

Най-четени