Избраха водещ за наградите „Грами“ 22.01 | 13:00

Със сигурност ще се сетите кой е

От iNews.bg

За четвърта поредна година рапърът и актьор LL Cool J ще бъде водещ на наградите "Грами".

"Като изпълнител и носител на "Грами" и завършен актьор, LL Cool J притежава редица таланти, динамичен характер и харизматична енергия, които го правят идеалния избор за домакин на церемонията.

Той умее да задава точния тон за шоуто и да общува с всички - от колегите си от музикалния шоубизнес до публиката пред телевизионния екран. За нас е чест, че LL Cool J отново ще води церемонията", се посочва в изявлението на Нийл Портноу, президент и изпълнителен директор на американската Академията за звукозапис, която присъжда наградите "Грами", цитирано от Contactmusic.

47-годишният рапър също заяви, че е много развълнуван, въпреки че ще води церемонията за пореден път.

Тазгодишната церемония за наградите "Грами" обещава впечатляващо шоу с потвърдени изпълнители като Комън и Джон Леджънд, които ще изпълнят номинираната си за "Оскар" песен  "Glory" от филма "Селма", Миранда Ламбърт, Ъшър, Сам Смит, Ед Шийран, Фарел Уилямс, AC/DC, Ерик Чърч, Ариана Гранде и Мадона. 

Фарел Уилямс, Сам Смит и Бионсе водят по номинации за престижните отличия с по шест, припомня изданието. Наградите "Грами" ще бъдат раздадени за 57-и път на 8 февруари на церемония в Лос Анджелис. 

 

 

Водещи