Избраха журито на Kavarna Rock 20.05 | 09:00

Битката започна

От Беатрис Николoва

Започва прослушването, в което ще изберат българските групи, които ще свирят на "Kavarna Rock. Общо 12 български рок групи ще се явят на прослушване пред водещия Ники Кънчев. Другите в журито са музиканти - Звезди Керемидчиев от "Ахат" и Митко Кърнев от Д2. Тримата ще изберат фаворитите, които ще свирят на фестивала между 27 и 29 юни.

Тази седмица ще зарадва рокаджиите с музикална битка, в която ще оцелеят само най-добрите – тези, които са достойни да станат част от Черноморският рок конкурс Kavarna Black Sea Battle of the Bands. Клуб JOY Station ще се превърне в арена за млади рок музиканти, които мечтаят да стъпят на сцената на Kavarna Rock и да изпълнят своите парчета пред повече от 20 хиляди души.

Рок и метъл бандите, които ще свирят в софийски клуб на 20 май са: Revival, HUSS-BAND, Renegade, SEVI, John Steel и Еталон. Следващата вечер сцената ще бъде превзета от Cold in December, ЕРИДАН, The A.X.E. Project, Хадес, Krossfire и Downer Kill.

На феста се очаква още да чуем световноизвестните "Юръп", "Хелоуин", "Сабатон" и "Крокус". Заради фестивала у нас идва и бившият китарист на "Скорпиънс" Улрих Джон Рот. Билетите са между 15 и 80 лева.

Водещи

Най-четени