Избраха най-секси мъжа за 2014 г. (ВИДЕО) 19.11 | 13:27

Определено е фетиш на милиони дами по света

От Беатрис Николoва

Австралийският актьор Крис Хемсуърт бе избран за най-сексапилния мъж на 2014 г. от сп. "People". Той е познат като звезда от филмите "Тор" и милиони дами по света въздишат по него.

Крис научи за награда в шоуто на Джими Кимел. На въпроса на кого би искал да благодари, той отговори "на родителите си, че направиха това". До момента елитното издание е избирало за "Най-секси мъж" Брадли Купър, Райън Рейнолдс, Брад Пит, Джордж Клуни, Mатрик Суейзи, Шон Конъри, Бен Афлек, Чанинг Тейтъм, както и певеца Адам Левайн.

За съжаление на дамите Крис Хемсуърт е женен. Той и съпругата му Елза Патаки, позната от "Бързи и яростни 6", имат три деца.

"Вече мога да кажа на жена ми: "Помни, че хората мислят така, затова няма да мия чинии, нито ще сменям памперси. Над тези неща съм. Вече постигнах всичко", споделя шеговито пред изданието "Тор".

Крис Хемсуърт се е снимал също във филмите "С пълна газ", "Отмъстителите", "Снежанка и ловецът", "Тор: Богът на гръмотевиците". По-малкият брат на Крис Хемсуърт Лиъм участва в "Игрите на глада: Възпламеняване". 

Водещи

Най-четени