Известните личности, които са спасявали човешки живот 18.02 | 16:57

Обикновени герои

От iNews.bg

Често смятаме, че звездите от малкия и големия екран са по-различни от нас, надменни са и мислят само за себе си. Вероятно има и такива, но не и сред тези, за които ще ви разкажем сега. Става дума за световни звезди, които са спасили човешки живот.

Кейт Уинслет

Актрисата от "Титаник" не ни се струва като пример за супергероиня, но тя реално е спасила човек. Уинслет била на гости в имението на Ричард Брансън на Virgin Island през 2011 г. Като гостенка тя трябвало да наглежда и възрастната майка на Брансън. Избухнал пожар, причинен от светкавица от урагана Айрин, който нанесъл страшни поражения на дома на богаташа. Докато гостите се евакуирали, Кейт Уинслет се върнала, за да измъкне майката на Брансън и да я спаси.

Джон Малкович

Джон Maлкович е познат като един от най-добрите в актьорските среди, но през 2013 г. той спасил човек от ужасяваща смърт. Малкович бил отседнал в хотел в Охайо и пушел цигара пред входа на хотела. Тогава 78-годишен мъж се спънал и порязал гърлото си на едно скеле. Актьорът се втурнал и притиснал раната, оказал първа помощ на човека, докато на място дойдат парамедиците.

Още истории за звезди, спасили обикновени хора, можете да прочетете в Div.bg.

Водещи

Най-четени