Излиза новият албум на Дейвид Гета 28.06 | 17:38

Премиерата на “Nothing But The Beat” е на 29 август

От Иванка Савкова

Авторът на тотални хитове Дейвид Гета е на път да накара отново света да танцува с новината за излизането на дългоочаквания му пети студиен албум "Nothing But The Beat”.

 Той ще се появи на музикалния пазар на 29 август тази година, съобщават от Анимато Мюзик. В албума на известния DJ участват изпълнители като Flo-Rida, Ники Минаж, Тайо Круз, Ludacris, will.i.am, Usher, Snoop Dogg, Akon и много други.

Това е първият албум на френския музикант след успешния "One Love” от 2009 г., от който има 3 000 000 продадени копия и 12 милиона сингъла в цял свят.

Миналия месец Гета издаде първия сингъл от новия си албум, "Where Them Girls At” заедно с Flo-Rida и Ники Минаж. От него вече има над 800 000 дигитални продажби и е стигнал до Топ 10 в сингъл чартовете в повече от 15 държави.

Премиерата на видеоклипа към парчето е на 28 юни, а ден преди това ще бъде пуснат и вторият сингъл от албума - "Little Bad Girl” - съвместна песен на Дейвид Гета с Тайо Круз и Ludacris.

Дейвид Гета е един от най-известните DJ в света. Има продадени над 5 милиона албума и 17 милиона сингъла. Гета има съвместни проекти с много известни изпълнители и банди като Akon, Кели Роуланд, Риана, Snoop Dogg, The Black Eyed Peas и други.

През последните две години Дейвид Гета е имал повече от 400 участия. В момента тече осмият сезон на легендарното му "F*** ME I’M FAMOUS” парти в клуб "Pacha”, Ибиса, където френският изпълнител прави шоу всеки четвъртък до 29 септември тази година.

 

 

 

 

 

Водещи

Най-четени