Изтекоха подробности от тайната сватба на Дженифър Анистън и Джъстин Теру 11.08 | 16:00

Вип гост споделя впечатленията си от звездното събитие

От Велина Дерилова

Състоялата се преди дни тайна сватба на Дженифър Анистън и Джъстин Теру изненада и най-добре информираните в областта на светските новости. След като тя вече е факт обаче, започнаха да изтичат детайли от церемонията.

Американският водещ Хауърд Стърн сподели впечатления от вип събитието в ефира на своето радио предаване в понеделник. 61-годишният Стърн разкри как Анистън и Теру са успели да запазят плановете си да се оженят в тайна повече от година.

"Всички казваха, че е парти за рожден ден. Винаги когато получавах имейл, ставаше дума за "рожден ден". Толкова бяха потайни, че решиха да го направят в сряда, защото никой не се жени в сряда." Стърн допълва още, че никой не е бил допускан на събитието с мобилен телефон, а единственият фотоапарат вътре е принадлежал на известния фотограф Тери Ричардсън.

Що се отнася до декора, Стърн е пестелив в коментара си, но казва, че столовете са били изключително малки и неудобни за по-високите гости. Той е вдигнал тост за младоженците е споменал в речта си, че ако някоя дъщерите му доведе вкъщи мъж като Джъстин, ще е много доволен. Водещ на събитието е бил Джими Кемъл, а звездната двойка е изтанцувала първия си танц на изпълнение на Сиа.

Коментарите на Стърн са първото официално потвърждение, че тайната сватба въобще се е състояла. Новини за церемонията се появиха в четвъртък, когато People и US Weekly, позовавайки се на анонимни източници, съобщиха, че двамата са се венчали в дома им в Бел Ер.

В интервю за InStyle през февруари Анистън намекна, че тя и Теру, които започнаха връзката си след като се запознаха на снимачната площадка на филма "Мир, любов и още нещо" през 2012 г., имат планове да се задомят.

"В момента вкъщи тече голяма дискусия дали просто да си кажем майната му и да го направим или да се опитаме да го направим тайно, но да не се забавляваме, защото се крием някъде в пещера," каза тогава Анистън.

Най-четени