Илън Мъск се показа официално с бившата на Джони Деп 24.04 | 16:12

Двамата пуснаха снимки свои общи снимки в профилите си в Instagram

От iNews.bg

Амбър Хърд и Илън Мъск потвърдиха официално връзката си. Слухът за новата любов на бившата съпруга на Джони Деп, с когото бяха женени едва 15 месеца, се появи през юли миналата година, но едва сега връзката им стана официална. Двамата едновременно споделиха в Instagram почти идентични снимки. Любопитен факт е, че на фотографията ясно личи отпечатък от червилото на актрисата върху бузата на милиардера.

По-рано в неделя двойката беше видяна да се държи за ръце по време на разходка в Австралия, където актрисата се намира за снимките на новия си филм "Aquaman", припомня БГНЕС. Влюбените бяха придружавана и от двама от шестимата сина на предприемача от предишния му брак.

В интервю, публикувано миналата седмица в списание "Грация" бащата на Хърд сподели, че тя "прави планове" да се омъжи и да има деца от основателя на "Тесла" и "Спейс Екс". "Амбър и Илън са много сериозни един за друг. Тя много би искала да се омъжи", посочи баща й. "Едно от нещата, които те искат, е да уседнат и да имат семейство. Правят планове за това", допълни той.

Водещи

Най-четени