Ирен Кривошиева за Стефан Данаилов и сина им в книга 22.11 | 10:57

Актрисата представи книгата си „Моят грях“ заедно със сина си от Стефан Данаилов, Владимир

От Олга Андреева

Българската актриса Ирен Кривошиева, която от 1992 г. живее в САЩ, представи снощи у нас книгата си "Моят грях".

55-годишната актриса напомни за себе си през последните няколко месеца с разкритието, че бащата на 25-годишния ѝ син Владимир е известният актьор Стефан Данаилов, след като информацията се тиражираше от години в пресата.

В първата си книга, която представи в зала "Матти” на НДК, заедно със сина си, Ирен разказва за живота си - за браковете си и за любовите си, както и за връзката си със Стефан Данаилов, което не е особено приятно за някои от героите в книгата, посочва "Булфото".

Кривошиева отбелязва факта, че историята на сина ѝ заема всъщност много малка част от книгата. Останалото е нейната истина за живота ѝ и хората в него, в която се преплитат щастливи и тъжни истории.

След "Моят грях" предстои да излезе и втората ѝ книга, "Прошка”, от издателство "Милениум”.

Ирен Кривошиева сподели и идеята си за телевизионно предаване съвместно със сина си Владимир Данаилов.

Преди дни в телевизионно интервю двамата споделиха, че са взели решение да разкрият истината, за да сложат край на появяващите се периодично в жълтата преса сензационни заглавия.

Актрисата, която у нас е участвала във филми главно през 90-те години на миналия век ("Хотел "Централ", "Романтична история", "Не се сърди, човече", "Аз, Графинята"), в САЩ се е снимала в американския сериал "13 часа". 

Водещи

Най-четени