Ирена Милянкова разкрива истината за себе си в „Къртицата“ 13.05 | 15:57

Манекенката ще бъде гост-звезда в риалити шоуто

От Мартина Панайотова

Ирена Милянкова ще влезе в риалити шоуто "Къртицата". Звездата, станала известна с ролята си на мафиотската метреса Съни в "Под прикритие", ще бъде със статут на гост звезда. Тя обещава да разкрие истинското си лице и да вложи максимални усилия във всички мисии в Базата, пише в. Всеки ден.

Самата Ирена обясни, че влиза в шоуто в много важен момент от живота си. За нея се знае, че в момента живее сама с четирите си деца, след като съпругът й Росен Чолов-Чолата влезе в затвора по обвинение в сводничество.

Феновете на шоуто очакват с нетърпение влизането й с надеждата, че то ще разбули поне част от мистериите около звездата.

Довечера в Базата е време за поредната "Нощ на Къртицата". Този път предизвикателството се нарича "Копието на Къртицата". Всеки отбор има по едно копие, висящо във въздуха, закачено на специално съоръжение. Участниците застават под копието и го наблюдават в очакване да падне. Целта е поне единият от тах да хване копието, преди да падне на земята. За да е успешна мисията, всичките четири отбора трябва да се справят с предизвикателството, а наградата е 2500 лева.



Водещи

Най-четени