Ирина Флорин: Аз съм си самодостатъчна 17.06 | 19:01

Все пак певицата иска да се появи и нов любим

От iNews.bg

Поп певицата Ирина Флорин наскоро се завърна на музикалната сцена с песента "Очакван непознат". В тази връзка призна, че тя винаги текстовете, които пишат за нея, се проектират в живота ѝ.

"Аз съм в изчаквателна позиция. Очаквам непознат. Имам нужда да се появи някой мъж в живота ми. Добре ми е и сама, аз съм си самодостатъчна, но е добре да споделяш живота си с близък човек и то с човек, който наистина ти е приятел, знае коя си, иска да разбере коя си.

Не съм търсеща. Ако нещо трябва да стане, значи ще стане. Мисля, че има съдбовни моменти, срещите никога не са случайни в живота", обясни изпълнителката в предаването "Преди обед" по bTV.

Що се отнася до приятелите, Ирина призна, че през годините се е разделила с много от тях. Към днешна дата Ваня Щерева е тази, с която може да си сподели всичко в личен план.

"Това, което прави впечатление, е, че те се отдръпват, когато не си на гребена, но вече отдавна не ми прави впечатление. Много бързо усещам такива хора. Слава Богу, когато не съм така активна в работата си, тогава просто са около мен приятелите, които са до мен и когато активно работя", добави още Флорин.

Водещи

Най-четени